OM MIG


Jag som driver företaget Mormor Anna heter Anna Nilsson.

Jag startade det här företaget för ca 3 år se´n. Det var när jag fick reda på att jag skulle bli mormor för första gången som syintresset vaknade.


Ja, jag hade ju sytt till barnen när de var små, men det är många år se´n.  Men det blev fart på mig igen och jag upptäckte hur roligt det var att sy till detta lilla barn som skulle komma till världen och sedan har det bara rullat på. Jag syr av glädje och lust och det är nu många barn, både i Sverige och i en del andra länder som bär mina kläder.Återanvändning känns viktigt för mig och jag är därför alltid på jakt efter vackra retrotyger som kan passa till barnkläder. Men jag syr även i nya tyger, då helst ekologiska. 

Jag har ett miljötänk, jag tycker det är viktigt att vi försöker tänka och handla miljövänligt allt för att ge våra barn en bra framtid.


Varje plagg är unikt och är gjorda med stor noggrannhet, då jag inte kan släppa ifrån mig något som inte går att syna i sömmarna. 

När ni köper något från mig kommer du märka att jag lagt ner mycket arbete på plagget, det är så jag vill jobba. Men jag håller ändå mycket humana priser på mina kläder.   


Vill du göra en beställning hör av dig till min mail mormoranna@live.com så diskuterar vi modell, tyg och storlek.

Mormor Anna är momsregistrerat och godkänd för F-skattsedel.

Här kommer du direkt till min webbutik

Min facebooksida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.