Franska lyxmärken för bebisar

Dior är ett av de mest välkända modehusen i världen och deras barnlinje BabyDior har kläder som klätt många kändisars bebisar. Söta pyjamasar i pastelliga färger för pojkar och flickor kostar från 4 000 kronor och passar riktiga lyxbebisar och små fashionistor. Babydior är starka på kappor och finklänningar där priser upp mot 20 000 kronor inte är ovanligt. BabyDior har även populära filtar och nallar som passar perfekt som en lyxpresent till nyfödda.

Ett märke som är lite billigare men fortfarande ett riktigt lyxmärke är BabyChloé som kommer från the franska modehuset Chloé. Från detta märke är det framförallt tjejkläder för bebisar som är riktigt fina. Silkiga och skira tyger och material med en väldigt elegant känsla blandas med design som känns fräscht. Många bebisklänningar och toppar har fina volanger och kragar i ljuva pastelligt aprikosa och rosa färger. Hos BabyChloé kostar klänningarna runt 2 000 kronor.

Franska lyxmärken för bebisar

Italiens lyxmärken för bebisar

Ett märke som är otroligt känt i Italien och bland alla fashionistas är Il Gufo. Det är ett märke för barn och bebisar som kännetecknas av fantastiskt material, hållbarhet och italiensk design när den är som bäst. Med en kofta från Il Gufo kommer andra föräldrar snegla på din bebis och vilja ha en likadan. Koftor, tröjor och kappor är märkets styrkor och många överdelar har Il Gufos iögonfallande pompom-bollar i olika färger.

Ett annat välkänt märke som alla trendkänsliga föräldrar älskar att klä sina barn i är Monnalisa design inspireras av Disneymotiv, klara och glada färger. Klänningar med fina blommor och olika Disneyprinsessor som motiv är de mest populära valen. Just nu utmärker sig Lilla Sjöjungfrun och Askungen i Monnalisas design och det är såklart populärt bland småbarn och bebisar. Klänningar kostar cirka 800 kronor och små toppar finns från cirka 400 kronor

Italienska tungviktare inom lyxkläder för bebisar är från Fendi som har blivit ett av de absolut mest populära lyxmärken. BabyFendi säljer allt från bebisstrumpor till diadem till klänningar där prislappen för ett par bebisstrumpor är 700 kronor. Kändisar i alla länder väljer Fendi till sina bebisar och de senaste åren har Fendi verkligen blivit ett trendigt märke och alla vill ha den karakteristiska bruna och svarta F-designen synlig för beundran.