torsdag 30 april 2015

Vårjackor i retrotyg

Även om det idag är kulet och råkallt och man nog helst tar på sig vinterjackan ute vid valborgselden, så är ju ändå våren här och björkarna blir bara grönare för varje dag. Så snart kan vi hänga undan vinterjackorna och då lockar jag med helfodrade vårjackor.
Två stycken i retrotyg och en i mjukt jerseytyg.

Fler bilder och mer info hittar du i webbutiken


 


Här är den ena jackan på en docka stl 86 som motsvarar ca 1,5 år. Jackan blir då lite rymlig, men jag vill visa att det fungerar eftersom det är muddar i ärmsluten och att den även kan passa som en längre jacka/kappa.Vill du beställa i andra tyger så har jag bl a de här härliga tygerna som lämpar sig bra till jackor. Bjuder också på ett porträtt av mig själv gjort av mitt talangfulla barnbarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.