fredag 13 mars 2015

Barnklänning i retrotyg

Ibland blir inte allt precis som man tänkt och planerat.
Med en bruten handled måste jag ställa in Barnmässan i Karlstad i slutet av denna månad.
Men vad gör det?
Solen skiner ute från en klarblå himmel och det är varmt och skönt vårväder, vilket i varje fall får mig på gott humör och jag får nästan lusten att plocka fram sommarklänningar, såsom den här som jag sytt av en liten tygbit. Hade turen att stuven precis räckte till en liten söt klänning. Helfodrad och vändbar.
En riktig midsommarklänning eller hur?
Den finns till salu i min butik och där finns fler bilder och mer info.Ha nu en riktigt skön helg och njut av den härliga vårsolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.