onsdag 1 oktober 2014

Mera sydda barnkläder

Här följer en uppdatering av vad jag sytt senaste dagarna.
Jag har lite snöat in på en tunikamodell de senaste dagarna och här ser ni den modellen i ett jättesött trikåtyg. Tunikan är, som ni ser, väldigt snygg till jeans. Stl är 92 - 98.  


Här har vi samma modell fast i ett leopardmönstrat trikåtyg. Stl ca 98Här har jag förlängt tunikan till en klänning också sydd i mjuk bomullstrikå. Stl ca 98Och till sist en tunika igen fast en annan modell. Fickor i sidorna och rynkad fram i midjan. Också trikåtyg med turkos manschesterbyxa som matchar muddarna i hals, ärmslut och fickkant. Stl är här ca 92.  

Nu ska jag börja sy mössor i lite olika modeller, så håll utkik här. 

1 kommentar:

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.