lördag 16 augusti 2014

Mysbyxor

Nu behövs det långa byxor igen, för hu vad kallt det har blivit. 
Ett par mysbyxor/muddbyxor kanske kan värma lite. 

Dockan på en av bilderna är en storlek mindre än byxorna, men jag tyckte ändå det var kul att visa hur de kan se ut på.

Byxorna är i stl 92 till salu och kostar 269:- plus porto.

Den här modellen kan beställas i andra tyger och annan muddväv samt i andra storlekar. Hör bara av er här eller till mormoranna@live.com så diskuterar vi tygval. Jag har hur mycket tyger som helst  eller kanske du har ett tyg liggandes som skulle passa.Ha en riktigt skön helg alla!

Förresten! Kolla in min webbutik där jag har REA just nu på alla barnkläder! Klicka här så kommer du direkt in i butiken. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.