lördag 2 augusti 2014

Hemsydda dockkläder till Skrållan

Mitt barnbarn fyller strax 2 år och egentligen är hon kanske lite för liten för dockor, men jag kunde inte hålla mig utan jag har köpt en Skrållan baddocka och naturligtvis måste denna söta docka ha kläder så nu har jag snöat in på att sy dockkläder. Så i skuggan ute på altanen där jag befinner på min semester står min symaskin förstås och när jag inte riktigt orkar med solhettan ja då sitter jag där och komponerar dockkläder. Hur roligt som helst :-)
Här är några av kreationerna jag hittills sytt:
Min svägerska letade häromda´n fram en stor Skrållandocka 47 cm, så nu ska det bli dockkläder i större storlekar också.
 Hör gärna av er om ni vill beställa. Ni kan maila mig på mormoranna@live.se eller skriva en kommentar här så hör jag av mig.

Skrållan baddocka som jag sytt kläder till här ovan är 36 cm lång.

Ha nu en fortsatt härlig sommar.

/ Anna  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.