söndag 22 juni 2014

Midsommar, familj, barnbarn, solgul trikå, till salu

Hoppas ni haft en skön midsommarhelg.
Jag har umgåtts med familjen och mitt lilla barnbarn under helgen, så det har varit en toppenhelg. Här är mitt barnbarn Emma. Hon älskar att klä sig i alla kläder som jag sytt och som jag har här hemma.Speciellt gillar hon alla mina hattar.  Här hänger trådar kvar, allt är inte färdigsytt.

Tunikan hon har på sig här är den härHär hjälper hon mig att vattna blommorna.


Klänningen hon har på sig här är en praktisk omlottmodell sydd i vackert retrotyg och den ser ut så här framifrån.Idag är vädret inte det bästa här i Värmland, kallt och ruggigt. Typiskt syväder och jag letar fram det mest solgula tyg jag har och syr en singoallaklänning. Visst blir man glad av denna färg?Klänningen är i mjukaste trikå, solgul med orange prickar.
Resår i halsringning och ärmslut.Likadan fram som bak och därför lätt att ta på själv när man är liten.
Storleken är ca 86 - 92.
Den är till salu och jag har precis lagt in den i min webbutik mormoranna.tictail.com och där kan du läsa mer om mått, pris mm.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.