lördag 28 juni 2014

Lördagsklänningar

För min del gör det inget att det är ruggväder idag. Jag har massor som ska sys och då är ju vädret perfekt för mig. Min hund Sigge vägrar att sätta sin fot ute när det är regn. Han vill bara sova då och jag kan sy på med gott samvete. Jag har redan under förmiddan´n idag hunnit med att sy klart 4 klänningar, varav en redan är postad och på väg till Norge, de andra tre ser ni här.
Det är singoallamodeller, en populär modell som växer med barnet eftersom den även fungerar som tunika.
Jag måste sy en hel del nu några dagar eftersom mina kläder ska vara med på en utställning som börjar den 7 juli och nå´n framförhållning tycks jag aldrig ha, så det är full fart in i det sista som gäller.

Ni får gärna beställa av mig, men lev.tiden är lite längre just nu pga utställningen. Använd er av mail mormoranna@live.com om ni vill komma i kontakt med mig. Jag svarar snabbt.

Här är en länk till Open Art utställningen och Mormor Annas kläder kommer att finnas till försäljning i Köla Hembygdsgård, närmare bestämt i Kölaladan

Webbutik: momoranna.tictail.com

www.facebook.com/mormorannadesign
 

2 kommentarer:

  1. Då får du verkligen tid att sy, i detta väder ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur Ezter. Vart tog sommaren vägen? Jag fryser.

      Radera

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.