söndag 17 november 2013

Julmarknad

Det blev precis så kul som jag trodde det skulle bli. 

Härliga människor, underbar stor gammal lada som gav en verklig julkänsla med all fin dekoration, doft av nybakta pepparkakor och glögg, detta tillsammans med alla försäljare med sina fantastiska julhantverk...ja det var jul! Och vilken julgröt se´n med go´aste skinkmackor! Mums 

I två dagar har jag varit försäljare på Kölaladans julmarknad. Det var så roligt att åka hem därifrån igår kväll med en betydligt lättare koffert med kläder än den jag bar in på marknaden i fredags. Tack alla kunder och ni övriga som tittat, känt på, fotat och gillat mina kläder. Det om något inspirerar till att bara sy mera och det är vad jag måste göra nu. På söndag nästa vecka är det dags igen för nästa julmarknad i Hämnäs bygdegård.


Ha en skön söndag alla!
2 kommentarer:

  1. Så härligt! Jag har missat att lägga till din nya blogg, det ska jag genast rätta till! Hoppas du plockar bort ordverifieringen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.