fredag 11 oktober 2013

Känner du någon bebis som behöver något prickigt?

Här händer det saker. Ny hemsida och logga. Ja, det går verkligen framåt. Ni är många nu som gillar mina barnkläder. Kläder i glada färger med mycket inspiration från 70/80-talet. Jag gillar att återvinna så jag syr helst i återvunna bomullstyger.
Jag har alltid nå´t slags kreativt kryp i fingrarna och vill helst inte vara alltför långt bort från min symaskin. Nu har det som varit min hobby blivit lilla företaget "Mormor Anna". Jag är ju mormor Anna till mitt lilla barnbarn Emma och det var så det började. Emma kom till och jag började sy kläder till henna och se´n har det bara rullat på.

Välkommen att följa mig här ni som vill se vad jag syr. Känner ni kanske någon liten bebis som behöver något prickigt. Den här haremsbyxan och mössan kom till igår. Mjukt trikåtyg i härliga färgerna brunt och turkos. Stl är 50/56 och kostar 250:-  Ni hittar detta plus mycket annat i min webbutik .

    
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!
Lämna gärna din bloggadress, så kan jag hälsa på hos dig också.
Ha en fortsatt fin dag.